Sinds 2019 kunt u iBanFirst toevoegen aan Isabel 6 om uw internationale betalingen in vreemde valuta efficiënter te laten verlopen. Efficiënter betekent; makkelijker, sneller, en bovendien goedkoper.


 • Makkelijker:

U hoeft niet meer naar uw bank te bellen om een wisselkoers te krijgen en uw valuta te laten wisselen. Met iBanFirst krijgt u onmiddellijk een wisselkoers te zien in het Isabel6 platform die u bovendien meteen kunt vastleggen.

 

 • Sneller:

  Wanneer u een internationale transactie uitvoert, krijgt u een real-time wisselkoers in Isabel 6, aan de prijs die met u werd afgesproken. U kunt onmiddellijk uw internationale betaling uitvoeren waardoor u kostbare tijd bespaart en waardoor uw handelspartners sneller over hun geld kunnen beschikken.

 

 • Goedkoper:

  iBanFirst werkt met real-time wisselkoersen, niet met dagkoersen (lees HIER waarom dit belangrijk is). Daarbovenop wordt er een kleinere marge genomen op de wisselkoers en betaalt u bij iBanFirst geen extra verborgen kosten.

Een iBanFirst rekening openen is volledig gratis. Laat uw gegevens na en we nemen snel contact met u op. ibanfirst toevoegen aan isabel 6?

* verplichte velden

 

Wie is iBanFirst?

iBanFirst is een Belgisch FinTech bedrijf, gereguleerd door de Nationale bank van België, en heeft ondertussen al meer dan 3.000 klanten. iBanFirst focust zich op internationale betalingen in vreemde valuta voor bedrijven en wil deze ook toegankelijker maken voor KMO’s. Door internationale betalingen makkelijker, sneller en goedkoper te maken, zorgen wij ervoor dat u minder tijd verliest met uw betalingen (makkelijker), dat u een betere relatie krijgt met uw handelspartners (sneller), en dat u een betere marge kunt hanteren voor uw producten of diensten (goedkoper).

 

Bereken zelf uw besparing!

Bereken zelf hoeveel u zou kunnen besparen via iBanFirst met onze besparingstool

Icon-Prix transparents

Transparante kosten 

Geen verborgen kosten. Voordat u uw betaling uitvoert weet u perfect hoeveel u betaalt 

Icon-Transactions rapides 

Geïntegreerd op ISABEL6 

Verspil niet langer tijd met het opbellen van uw bank. Voer uw valutawissels  onmiddellijk uit op het Isabel 6-platform.

Icon-Taux en temps réel 

De beste wisselkoersen

in real-time, geen dagelijkse koers. U weet onmiddellijk welke prijs u betaalt.

Vision-europe
 • Vision X Europe is marktleider in Europa wat betreft LED-verlichting voor voertuigen en machines. Zij kozen iBanFirst als partner voor hun wisselkoerstransacties en hun internationale betalingen. 

 • Stéphane Durlet – Vision X Europe:“Wij kozen voor iBanFirst vooral vanwege hun transparantie en persoonlijke aanpak. Wij zien nu onmiddellijk de wisselkoers en weten bovendien op voorhand welke kosten we hebben”.
 
isabel6
 • Extra service in Isabel 6

 • Dankzij uw iBanFirst rekening in Isabel, hebt u voortaan toegang tot de laagste wisselkoersen voor uw internationale betalingen in uw gebruikelijke interface!
 • Bespaar tot 50% op uw internationale betalingen in Isabel 6.     
 
Bensimon
 • Bensimon is één van de ondernemingen die iBanFirst heeft gekozen als partner voor hun wisselkoerstransacties en hun internationale betalingen.

 • Rudy Achache, Algemeen Directeur van Bensimon:“Een betaling verrichten is nu even eenvoudig als een bedrag overmaken naar een vriend en ik hoef enkel maar een digitale handtekening te plaatsen”.